Fosfaat kopen

Fosfaat kopen

U wilt fosfaat kopen? Vandaag de dag hebben veehouders te maken met de zogenoemde mestverwerkingsplicht. Deze mestverwerkingsplicht zorgt ervoor dat veehouders verplicht zijn om een percentage van het fosfaat dat op het bedrijf is geproduceerd te (laten) verwerken. De overheid wil door deze regelgeving stimuleren dat er een duurzaam evenwicht tussen mestproductie en mestafzet wordt bereikt. Het percentage van het op het bedrijf geproduceerde fosfaat dat moet worden verwerkt is per regio verschillend. Als u niet in het bezit bent van (voldoende) land en dus niet genoeg mest op eigen land kunt plaatsen, kunt u gebruik maken van een VVO (Vervangende Verwerkings Overeenkomst). Door VVO’s aan te schaffen kunt u als veehouder aan uw mestverwerkingsplicht voldoen.

Fosfaat kopen – het kopen en verkopen van VVO’s

Als u als veehouder niet genoeg fosfaat kunt (laten) verwerken, dan kunt u door het kopen van een VVO uw mestverwerkingsplicht overdragen. Maar ook het tegenovergestelde is mogelijk. Stel dat u de mogelijkheid hebt om meer mest te verwerken dan wat u wettelijk verplicht bent, dan kunt u VVO’s verkopen. U bent voor zowel het fosfaat kopen als het verkopen van fosfaat bij VVO Poule aan het juiste adres. Bij ons kunt u een eerlijke fosfaat prijs verwachten bij het fosfaat kopen. Bovendien is VVO Poule een betrouwbare partner, omdat het een onderdeel is van de erkende mestverwerker Mestverwerking Fryslân BV. Onder erkenningsnummer NL 35931 verwerkt dit bedrijf mest conform de EG 1069/2009 verordening tot hoogwaardige export producten.

Er zijn drie mogelijkheden waarop u als veehouder aan uw mestverwerkingsplicht kunt voldoen. Met al deze opties heeft Mestverwerking Fryslân BV ervaring. Wij zijn bekend met het verwerken van de dikke fractie (code 61) en u kunt ook bij ons terecht voor het verwerken van mest via een driepartijen overeenkomst (DPO). Tot slot kunt u bij ons terecht als u uw mestverwerkingsplicht graag wilt regelen door het kopen van een VVO.

​Over VVO Poule

​VVO Poule is er speciaal voor u als veehouder. Als u een adres zoekt voor fosfaat kopen, zoekt u dan niet verder. Doordat VVO Poule onderdeel is van Mestverwerking Fryslân BV, weet u niet alleen zeker dat u zaken doet met een betrouwbaar en professioneel bedrijf maar kunt u ook rekenen op alle voordelen die Mestverwerking Fryslân BV biedt. Voorbeelden hiervan zijn een strakke logistieke planning, snelle aanvoer van mest en afvoer van verwerkte mestproducten met eigen charters, gegarandeerde afzet binnen een straal van 180 kilometer, een grote opslagcapaciteit en een bedrijfsspecifieke berekening van uw mestverwerkingsplicht. Bovendien is het dankzij de overzichtelijke web omgeving van VVO Poule voor u als veehouder zeer eenvoudig om uw mestverwerkingsplicht op een snelle en zorgvuldige manier te regelen.

Fosfaat kopen

Op zoek naar fosfaat kopen? Iedere veehouder is vandaag de dag verplicht om een percentage van het fosfaat dat op het bedrijf is geproduceerd te (laten) verwerken. Dit valt onder de mestverwerkingsplicht. Het doel dat de overheid heeft met de mestverwerkingsplicht is om een duurzaam evenwicht te creëeren tussen mestproductie en mestafzet. Het percentage van het op het bedrijf geproduceerde fosfaat dat moet worden verwerkt is afhankelijk van uw regio. Als u als veehouder meer fosfaat moet verwerken dan dat u zelf aan kunt, dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om VVO’s te kopen. Deze vervangende verwerkingsovereenkomst zorgt ervoor dat u aan de mestverwerkingsplicht kunt voldoen.

In totaal zijn er drie mogelijkheden waarop u als veehouder aan uw mestverwerkingsplicht kunt voldoen. Als onderdeel van de erkende mestverwerker Mestverwerking Fryslân BV hebben wij met alle drie deze mogelijkheden ervaring. Wij zijn zowel bekend met het verwerken van de dikke fractie (code 61) als met het verwerken van mest via een driepartijen overeenkomst (DPO). Daarnaast kunt u bij ons terecht als u uw mestverwerkingsplicht graag wilt regelen door het kopen van een VVO.

Fosfaat kopen – het kopen en verkopen van VVO’s

Het kopen van VVO’s zorgen ervoor dat iedere veehouder aan de mestverwerkingsplicht kan voldoen. VVO’s zorgen ervoor dat u uw mestverwerkingsplicht kunt overdragen als u bijvoorbeeld niet genoeg land heeft om uw fosfaat zelf te kunnen verwerken. Maar wat als u de mogelijkheid heeft om binnen uw eigen bedrijf meer fosfaat te verwerken dan u wettelijk verplicht bent? Dan kunt u VVO’s verkopen. U kunt bij VVO Poule zowel fosfaat kopen als VVO’s kopen. U kunt rekenen op eerlijke prijzen. VVO Poule is als onderdeel van de erkende mestverwerker Mestverwerking Fryslân B.V. een betrouwbare partner. Onder erkenningsnummer NL 35931 verwerkt dit bedrijf mest conform de EG 1069/2009 verordening tot hoogwaardige export producten.

Over VVO Poule

Op de website van VVO Poule kunt u eenvoudig, snel en gedegen uw mestverwerkingsverplichting regelen. U kunt er ook heel eenvoudig fosfaat kopen. U kunt rekenen op de voordelen van Mestverwerking Fryslân B.V. zoals een strakke logistieke planning, snelle aanvoer van mest en afvoer van verwerkte mestproducten met eigen charters, gegarandeerde afzet binnen een straal van 180 km, een grote opslagcapaciteit en een bedrijfsspecifieke berekening van uw mestverwerkingsplicht. Op onze duidelijke website kunt u het allemaal eenvoudig regelen.

Mocht u toch nog vragen hebben over onze producten en diensten of over fosfaat kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

​Mocht u nog vragen hebben waar u op onze website geen antwoord op vindt, of mocht u meer informatie willen over fosfaat kopen, neem dan contact op met Gerard (06-31684736) of Jan (06-51308446). Zij staan u graag te woord.