Kosten mestafvoer

Kosten mestafvoer: regel uw VVO online!

kosten mestafvoerBent u benieuwd naar de kosten mestafvoer? Bent u een veehouder en bent u op zoek naar de prijzen van mestafvoer? Dan helpen we u graag verder bij VVO Poule. Sinds een bepaalde tijd is de mestverwerkingsplicht ingesteld. Dit houdt in dat veehouders een plicht hebben om een bepaald deel van de mest die zij op hun boerderij produceren te laten verwerken. Dit deel is een vastgelegd percentage. Het verschilt echter wel per regio hoeveel de percentages zijn. Dus het kan zijn dat een veehouder in het ene gedeelte van Nederland meer of minder moet betalen dan een veehouder uit een ander gebied. Het doel van de mestverwerkingsplicht is om een duurzame balans te krijgen tussen de productie en afzet van mest. Bent u als veehouder niet in het bezit van uw eigen grond of heeft u volgens de wet niet genoeg land in uw bezit, kunt u gebruik maken van de speciale regeling, genaamd  VVO. Deze afkorting staat voor Vervangende Verwerkings Overeenkomst. Het houdt in dat u de mestverwerkingsplicht kunt overdragen aan iemand anders. 

Verschillende kosten mestafvoer

Als u de kosten mestafvoer graag wilt weten, bent u bij VVO Poule aan het juiste adres. Mocht u zelf niet de optie hebben om mest te (laten) verwerken, kunt u gebruik maken van de VVO. Hierbij vallen de kosten mestafvoer erg mee. Mocht u in de gelegenheid zijn om juist meer mest te verwerken dan u eigenlijk zou moeten vanuit de wet, kunt u de VVO’s verkopen. VVO Poule is dé handelsplaats als het gaat om VVO’s. Bij ons kunt u onderhandelen over het kopen en verkopen van een VVO. Bij ons weet u zeker dat u lage kosten mestafvoer heeft. Daarnaast bestempelen onze klanten ons als erg betrouwbaar. Bent u benieuwd naar kosten mestafvoer? De prijzen hangen heel erg af van hoe u de mestverplichtingsplicht wilt voldoen. Er zijn 3 verschillende manieren om uw plicht na te komen. Met alle drie de manieren heeft VVO Poule al vele jaren ervaring. Wilt u hier meer over weten, kunt u altijd contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van al deze opties. 

​Interesse in kosten mestafvoer

Als u interesse heeft in de kosten mestafvoer, bent u bij VVO Poule aan het juiste adres. Op onze website vindt u een overzichtelijke weergave van alle kosten. Alle overzichten zijn eenvoudig te vinden. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen graag alle veehouders met het voldoen aan de mestverwerkingsplicht. Bij ons kunt u VVO’s kopen en verkopen tegen eerlijke prijzen. Daarnaast vindt u ook veel informatie over alle regelingen op onze website.