Mest verwerken

Mest verwerken: regel online uw mestverwerking

mest verwerkenOp zoek naar een manier van mest verwerken? Als u een veehouder bent, heeft u inmiddels vast wel gehoord van de mestverwerkingsplicht. Dat is een wet die de overheid heeft ingevoerd om een betere balans te krijgen tussen de productie en afzet van mest. In de praktijk houdt dat in dat elke veehouder een deel van zijn mest moet laten verwerken. U heeft ook de mogelijkheid om de mest zelf te verwerken. Aangezien niet iedereen de optie heeft om mest te werken, omdat zij bijvoorbeeld geen eigen land hebben, is er een oplossing bedacht. Als u geen of weinig land heeft, kunt u gebruik maken van VVO’s. Dat zijn bepaalde overeenkomsten, waarbij u uw plicht kunt overdragen aan een andere veehouder. Sommige veehouders kunnen namelijk meer mest verwerken, dan zij wettelijk gezien verplicht zijn. Om hier een mooie balans in te vinden, worden er VVO’s verkocht. Mest verwerken kan soms lastig zijn voor veehouders. Er zijn onwijs veel regels en het kan ook tijdrovend zijn. Daarom is een VVO een goede oplossing. Vraagt u zich af hoe u een VVO kunt kopen of verkopen? Dat kunt u snel en eenvoudig online regelen via VVO Poule. Dat is onderdeel van Mestverwerking Fryslân en is bedoeld om tijd te besparen voor veehouders. Het biedt vele voordelen voor vele veehouders.U kunt een strakke logistieke planning verwachten en een snelle aanvoer en afvoer van mest. Daarnaast vindt u op onze website nog meer informatie over de VVO’s. Dus mocht u meer willen weten over de regels van een VVO, raden we u aan om verder te kijken op onze site. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u toch nog een vraag heeft. We helpen u graag verder. 

​Mest verwerken door mestverwerkingsplicht

Mest verwerken is een taak voor veehouders die ze graag zo snel mogelijk gedaan hebben. Zeker nu de mestverwerkingsplicht is ingesteld kan het soms een vervelende taak zijn voor veehouders. Daarom biedt VVO Poule graag hulp. Via een online platform kunt u eenvoudig en snel een VVO kopen en verkopen. Als u veel mest verwerken kunt, helpt u andere veehouders door een VVO te verkopen aan hen. Andersom zullen zij u heel dankbaar zijn. Uiteindelijk zal er een duurzaam evenwicht vormen tussen de mestproductie en mestafzet. 

​Informatie over mest verwerken

Als u informatie wilt over mest verwerken, bent u aan het juiste adres op de website van VVO Poule. Hier vindt u meer informatie over alles wat met mest verwerken te maken heeft. Wij zijn een betrouwbare handelsplaats voor VVO’s. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan onze website.