Mestafvoer paarden

Mestafvoer paarden: online uw afvoer regelen

mestafvoer paardenBent u op zoek naar een geschikte oplossing voor mestafvoer paarden​? Dan bent u bij VVO Poule aan het juiste adres. VVO Poule is een initiatief van Mestverwerking Fryslân. Mestverwerking Fryslân is gespecialiseerd in verwerking van kippen-, varkens- en koeienmest, maar wij verwerken ook paardenmest. Wij zijn dus het adres voor mestafvoer paarden.

Mestafvoer paarden via VVO Poule

Als uw bedrijf meer mest produceert dan u op uw eigen grond mag uitrijden, heeft u een fosfaatoverschot. Als u een fosfaatoverschot heeft, heeft u een wettelijke mestverwerkingsverplichting. U kunt aan deze mestverwerkingsverplichting voldoen door VVO’s te kopen. Via VVO Poule kunt u eenvoudig online VVO’s kopen. U berekent van tevoren hoe groot uw fosfaatoverschot is. Vervolgens kunt u aan de hand van het aantal kilo’s fosfaat VVO’s kopen. Dit is ook mogelijk voor de mestafvoer paarden.

Mestverwerkingsplicht in een of twee keer regelen

Bij VVO Poule is het mogelijk om de mestverwerkingsplicht in een of twee keer te regelen. Als u het risico dat u de hoofdprijs betaalt voor de mestverwerkingsplicht wilt beperken, kunt u het beste kiezen om het in twee keer te regelen. U koopt dan gedurende het jaar op twee moment VVO’s, maar u voltooit uw mestverwerkingsplicht pas tijdens het twee moment. Op dat moment is namelijk exact bekend hoeveel VVO’s u nodig heeft. Op onze website vindt u altijd de actuele fosfaat prijs. Deze prijs fluctueert vaak en daarom is het belangrijk om deze regelmatig te checken. Dat kunt u doen op onze website, want wij hebben altijd de actuele fosfaat prijs.​​​​​

VVO’s verkopen

​​​​​​​Naast het kopen van VVO’s is het ook mogelijk om VVO’s te verkopen. Het kan zijn dat u teveel mest heeft verwerkt dan volgens de mestverwerkingsplicht noodzakelijk is. Ook kan het zijn dat u meer VVO’s heeft gekocht dan u voor uw mestverwerkingverplichting nodig heeft. Dan kunt u uw VVO’s verkopen. Op onze website kunt u online uw gegevens invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de overname van uw VVO’s.

Contact opnemen?

Heeft u vragen over de koop of verkoop van VVO’s? Of heeft u vragen over VVO Poule? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u het contactformulier op onze website invullen. U vult eenvoudig uw gegevens en uw vraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij proberen uw vraag rond de mestafvoer paarden zo goed mogelijk te beantwoorden.