Mestafvoer paarden

Mestafvoer paarden: online uw afvoer regelen

mestafvoer paardenHeeft u een manege en heeft u wel eens een overschot van mestafvoer paarden? Dan kan het soms veel tijd en energie kosten om de mestafvoer paarden te regelen. U houdt zich waarschijnlijk veel liever bezig met de hoofdtaken van het beheren van een manege. Daarnaast komen er vaak veel regels kijken bij het afvoeren van mest. Bij VVO Poule helpen we u graag bij het vergemakkelijken van de mestafvoer. Met onze hulp bespaart u een hoop tijd, welke u kunt besteden aan het verzorgen van de paarden. In Nederland is onlangs de wet ingesteld van de mestverwerkingsplicht. Hiermee wil de overheid een betere balans bereiken tussen de afzet en en productie van mest. Dit wordt gerealiseerd doordat elke veehouder een bepaald percentage van zijn mest moet laten verwerken. Heeft u zelf geen eigen grond of heeft u wettelijk gezien niet genoeg grond? Dan kunt u eenvoudig gebruik maken van een speciale overeenkomst. De afkorting voor deze overeenkomst is een VVO. Door een VVO te kopen kunt u uw plicht laten voldoen door een andere veehouder die juist meer mest kan verwerken dan hij eigenlijk hoeft te doen. Door VVO’s te kopen en te verkopen ontstaat er een mooie balans. Wilt u weten waar u een VVO kunt kopen of verkopen? Dat kan eenvoudig en snel online via VVO Poule. Wij zijn onderdeel van Mestverwerking Fryslân, waardoor wij een betrouwbaar online platform zijn. Ons doel is om veehouders tijd te laten besparen, zodat zij zich bezig kunnen houden met wat een veehouder eigenlijk zou moeten doen. Wilt u meer weten over de mestverwerkingplicht, omdat het nog niet helemaal helder is voor u? Op onze website staat uitgebreid beschreven wat de regel inhoudt. Daarnaast vindt u er ook meer uitleg over het verhandelen van VVO’s. 

​Mestafvoer paarden

​Als u mestafvoer paarden moet regelen, kan het u soms veel tijd kosten. Bij VVO Poule helpen we u daarom graag verder met het vereenvoudigen hiervan. Via een online platform kunt u snel een VVO kopen en verkopen. Hiermee wordt de mestafvoer regelen een stuk gemakkelijker en hoeft u er maar weinig tijd aan te besteden. Bekijk onze website voor meer informatie. 

​Informatie over mestafvoer paarden

Als u informatie wilt over mestafvoer paarden, bent u aan het goede adres bij VVO Poule. We zijn gespecialiseerd in het verhandelen van VVO’s, dus we helpen u graag verder. We staan graag klaar voor alle veehouders!