Mestafvoer paarden

Mestafvoer paarden

mestafvoer paardenOp zoek naar mestafvoer paarden? Als u paarden houdt kan het zijn dat u een overschot krijgt aan mest. Mestafvoer is iets dat u goed moet regelen. Omdat het regelen van de mestafvoer paarden soms best ingewikkeld kan zijn, helpen we u bij VVO Poule graag. Dankzij VVO Poule kost het niet langer onnodig veel tijd om de mestafvoer paarden te regelen. Bij VVO Poule zorgen we ervoor dat het gedegen regelen van de mestafvoer paarden ​weer een eenvoudige klus is, die u snel kunt regelen. ​VVO Poule is een online platform dat is opgericht door Mestverwerking Fryslân om het voor veehouders zo eenvoudig mogelijk te maken om de mestafvoer te kunnen regelen. VVO Poule is uitgegroeid tot een veelgebruikt platform. VVO Poule is een betrouwbare partner bij het regelen van onder andere de mestafvoer paarden. VVO Poule maakt namelijk deel uit van mestverwerkingsbedrijf Mestverwerking Fryslân. Hierdoor profiteert u van alle voordelen die Mestverwerking Fryslân BV u te bieden heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strakke logistieke planning, een snelle aanvoer van mest en afvoer van verwerkte mestproducten met eigen charters, een gegarandeerde afzet binnen een straal van 180 kilometer, een grote opslagcapaciteit en, indien gewenst, een bedrijfsspecifieke berekening van uw mestverwerkingsplicht. VVO Poule is er voor ú, als veehouder. Waar uw bedrijf ook gevestigd is, zo lang uw bedrijf in Nederland is gevestigd bent u bij VVO Poule aan het juiste adres voor het regelen van mestafvoer paarden. We helpen u graag om de mestafvoer paarden goed te regelen! 

Eenvoudig de mestafvoer paarden regelen door middel van VVO’s

Door de mestverwerkingsplicht bent u bij wet verplicht om een bepaald percentage van de mest die op uw bedrijf is geproduceerd te verwerken. Dit kan heel eenvoudig wanneer u als veehouder over voldoende eigen land beschikt om de mest op te kunnen plaatsen. Maar wanneer u paarden houdt is dit niet altijd het geval. Heeft u dan een probleem? Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor het afvoeren van mest. Wanneer u gebruik maakt van een VVO, een Vervangende Verwerkings Overeenkomst, kunt u de mestverwerkingsplicht overdragen aan een andere partij. Zo kunt u door middel van een VVO toch aan de mestverwerkingsplicht voldoen. U kunt ook een VVO verkopen. Dit kunt u doen wanneer u over meer dan voldoende eigen land beschikt. U kunt dan de mestverwerkingsplicht overnemen van een andere partij. Zo ontstaat er U een duurzaam evenwicht tussen mestproductie en mestafname. Dit is precies het doel van de mestverwerkingsplicht.

​Maar waar kunt u VVO’s kopen of verkopen? Om VVO’s te kunnen kopen of verkopen moet u bij VVO Poule zijn. Dit online platform is dé plek voor het kopen en verkopen van VVO’s.VVO Poule is een betrouwbare partner omdat het platform uitgaat van de erkende mestverwerker Mestverwerking Fryslân BV. Onder erkenningsnummer NL 35931 verwerkt dit bedrijf mest conform de EG 1069/2009 verordening tot hoogwaardige export producten.Mestverwerking Fryslân B.V. is met name gespecialiseerd in het verwerken van kippen-, varkens- en koeienmest. Het product van Mestverwerking Fryslân B.V. kan op twee manieren worden toegepast. Het kan worden gebruikt als organische meststof in de akkerbouw, waar de organische meststof een goed alternatief is voor kunstmest. Gewassen groeien hier uitstekend op. Ook kan dit exportproduct worden gebruikt als biomassa voor biogasinstallaties. Wij garanderen u hierbij een hoge economische gasopbrengst. 

​Over Mestverwerking Fryslân

Mestverwerking Fryslân is een erkend mestverwerkingsbedrijf met veel kennis van zaken. Het bedrijf is gevestigd in Wouterswoude en is vanuit deze locatie werkzaam in heel Nederland. Dagelijks rijden de charters van Mestverwerking Fryslân langs boerderijen in elke hoek van het land. Dankzij een vast netwerk van charters zijn we altijd snel ter plaatse om ook bij u de overtollige mest van uw bedrijf op te komen halen. De mest wordt opgehaald, verwerkt en weer doorverkocht. Dit doorverkopen gebeurt in de vorm van producten die gebruikt kunnen worden als bodemverrijkers. Meer informatie over deze verschillende producten en bodemverrijkers vindt u op de website van Mestverwerking Fryslân. Wilt u meer informatie over de producten? Neem dan contact op.

Bij VVO Poule zorgen we er graag voor dat u altijd optimaal geïnformeerd bent. We geven u dan ook graag advies of antwoord op vragen op het gebied van mestverwerking. Wilt u graag meer weten over onze diensten of producten? Of vindt u de mestverwerking best lastig en komt u er niet helemaal uit? Laat ons u dan helpen. We zetten onze kennis graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij Mestverwerking Fryslân helpen we u graag!