VVO bestellen

VVO bestellen

vvo bestellenWilt u VVO bestellen? En bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf? Dan bent u bij VVO Poule aan het juiste adres! U bestelt eenvoudig en snel uw VVO via vvopoule.nl. Wij zijn het adres als u op zoek bent naar VVO bestellen.

​​​​​​​VVO bestellen via VVO Poule

​​​​​​​VVO Poule is een initiatief van Mestverwerking Fryslân. Mestverwerking Fryslân is een erkende mestverwerker en gespecialiseerd in het verwerken van kippen-, varkens- en koeienmest. Wanneer u een mestoverschot heeft, kunt u hiervoor een VVO bestellen. U kunt van tevoren uw mestoverschot berekenen. Voor het overschot moet u fosfaat kopen. Op onze website kunt u het aantal kilo fosfaat dat u nodig heeft, invullen en vervolgens de VVO’s in uw winkelmand plaatsen. Daarnaast kunt u de VVO’s online betalen. Het bestellen van VVO kan dus gewoon online en was nog nooit zo makkelijk!

​​​​​​​Aankoop van VVO’s

U kunt bij de aankoop van VVO’s ervoor kiezen om het in een of in twee keer te regelen. Als u ervoor kiest om het in twee keer te regelen, betaalt u €40,00 aan administratiekosten in plaats van €20,00. Daarentegen beperkt u wel het risico dat u de hoofdprijs betaalt voor uw verwerkingplicht. Als u het in twee keer regelt, koopt u gedurende een jaar op twee momenten VVO’s. U handelt uw verwerkingsplicht af op het tweede moment, omdat u dan exact weet hoeveel VVO’s u nodig heeft.

VVO bestellen en verkopen

​​​​​​​U kunt via VVO Poule uw VVO bestellen, maar ook verkopen. Heeft u bijvoorbeeld meer mest verwerkt dan volgens de mestverwerkingsplicht noodzakelijk is? Of heeft u meer VVO’s aangekocht dan u voor uw verwerkingsplicht nodig heeft? Dan kunt u uw VVO’s verkopen. Op onze website kunt u uw gegevens en het aantal fosfaat dat u als VVO aanbiedt, invullen. Wij nemen contact met u op over de overname van uw VVO’s.

Contact opnemen?

​​​​​​​Heeft u vragen over het bestellen of verkopen van VVO’s? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. U vult uw gegevens en uw vraag in en wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
​​​​​​​Vergeet ook niet de actuele fosfaat prijs in de gaten te houden! Deze prijs fluctueert namelijk snel. Op onze website vindt u altijd de meest actuele prijs voor fosfaat. Raadpleeg dus regelmatig onze website!