VVO mest

VVO Mest kopen of verkopen

vvo mestBent u op zoek naar een online handelsplaats voor het kopen en verkopen van VVO mest? Dan helpen we u graag verder bij VVO Poule. We zijn de Nederlandse marktleider op het gebied van VVO’s verhandelen. We staan graag klaar voor alle veehouders en hebben het beste met hen voor. Sinds een bepaalde tijd heeft de Nederlandse overheid een nieuwe maatregel in werking gesteld.

De mestverwerkingsplicht is een verplichting naar veehouders toe dat zij een deel van hun mest moeten laten verwerken. Voor veel veehouders heeft dit een grote impact op hun dagelijkse taken. Het kan soms veel tijd kosten om aan de plicht te voldoen. Daarom hebben wij VVO Poule opgericht, zodat het voor veehouders makkelijker wordt om VVO mest te kunnen verhandelen. Als u als veehouder bijvoorbeeld niet zoveel eigen land bezit, kan u via ons een VVO kopen. Een VVO is een overeenkomst waarin u de plicht voor de bewerking van mest overdraagt aan iemand anders. Er zijn namelijk ook veehouders in het land die juist meer mest kunnen verwerken dan zij wettelijk gezien moeten doen. In dat geval kunnen zij uw plicht voor mestverwerking overnemen. Het doel van de mestverwerkingsplicht is om meer evenwicht te krijgen in de mestproductie en afzet. Door het verhandelen van de VVO’s vormt er ook een soort evenwicht. Hierdoor verschillen de prijzen van een VVO ook per tijd. Bij VVO Poule kunt u eenvoudig VVO mest kopen en verkopen. Op onze online handelsplaats komen diverse veehouders bijeen om te handelen over VVO’s. Zo kunt u snel voldoen aan de mestverwerkingsplicht die de overheid iedereen heeft opgelegd. Wilt u meer weten over deze plicht? Op onze website wordt de regel nog eens verder toegelicht, zodat u precies weet wat de overheid van u verwacht. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

VVO mest verhandelen via VVO Poule

Als u op zoek bent naar een plek om VVO mest te verhandelen, bent u bij VVO Poule aan het juiste adres. Bij ons online platform komen diverse veehouders bij elkaar om een VVO te kopen of te verkopen. Wilt u hier ook gebruik van maken? Dan kan heel eenvoudig en snel. Op onze website vindt u meer informatie over hoe u een VVO kunt verhandelen. Mocht u toch nog vragen hierover hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

​Interesse in VVO mest kopen en verkopen

​Als u interesse heeft in VVO mest kopen of verkopen, bent u op de juiste website beland. VVO Poule is opgericht om het leven van veehouders beter te maken. Doordat u minder tijd hoeft te besteden aan het voldoen van de mestverwerkingsplicht, heeft u meer tijd over om te besteden aan leukere bezigheden. Kijk op onze website hoe u hier gebruik van kunt maken.