VVO

VVO regelen: eenvoudig online!

vvoAls veehouder heeft u waarschijnlijk een heel druk leven. Op een veehouderij is er altijd wel wat te doen en bent u eigenlijk nooit klaar. De Nederlandse overheid heeft de mestverwerkingsplicht ingesteld. Dat houdt in dat u een deel van uw mest zelf moet verwerken of moet laten verwerken door een andere partij. De exacte hoeveelheid verschilt per regio, omdat de percentages in het hele land verschillen. Het uiteindelijke doel van deze maatregel is dat er een beter evenwicht komt van mesttoevoer en mestafvoer. Een betere balans tussen afzet en productie is duurzamer en beter voor het milieu. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar kan voor de veehouder wel veel tijd en energie kosten. Wij weten we maar al te goed hoe druk het leven is als veehouder. Daarom willen we het graag wat eenvoudiger maken voor u. Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen en verkopen van een VVO. Dat is een overeenkomst, waarbij de ene veehouder de andere veehouder helpt. Als u bijvoorbeeld geen eigen grond bezit, kunt u een VVO kopen. Een veehouder die juist extra veel mest kan verwerken zal juist een VVO verkopen. Eigenlijk is het een win-win situatie. Beide veehouders zullen vervolgens tevreden kunnen zijn. Wilt u meer weten over de verhandeling van VVO’s? Kijk dan op onze website voor meer informatie.

VVO Poule is dé handelsplaats voor VVO’s

​Als u op zoek bent naar een plaats waar u een VVO kunt kopen en verkopen, bent u bij VVO Poule aan het juiste adres. Bij ons kunt u eenvoudig online een VVO aanbieden. Met behulp van deze overeenkomst kunt u veel tijd en energie besparen. Daarentegen levert het juist voor sommige veehouders een extra zakcentje op, omdat zij extra mest kunnen verwerken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer informatie over de VVO op onze site.

Interesse in het kopen of verkopen van een VVO

Als u interesse heeft in het kopen of verkopen van een VVO, helpen we u graag verder bij VVO Poule. We zijn gespecialiseerd in het verhandelen van VVO’s. We helpen graag alle veehouders bij het regelen van hun mestafvoer en toevoer. Door de mestverwerkingsplicht kan het soms veel tijd kosten voor veehouders om alles te regelen. Bij VVO Poule zijn we van mening dat veehouders zich veel beter op hun hoofdtaak kunnen regelen, dus daarom willen we u graag helpen bij het voldoen aan de regel van de overheid. We willen u tijd en energie besparen, zodat u snel weer verder kunt gaan werken met uw vee.