VVO’s

VVO’s: hoe werkt dat?

vvo'sBent u een veehouder en op zoek naar meer informatie over VVO’s? Wilt u bijvoorbeeld weten wat het precies inhoudt of bent u benieuwd naar de kosten van VVO’s? Dan bent u aan het juiste adres bij VVO Poule. De overheid heeft onlangs de mestverwerkingsplicht in werking laten treden. Deze plicht houdt in dat veehouders een vooraf bepaald percentage van hun mest moeten laten verwerken. Ze kunnen er zelf voor kiezen om de mest te verwerken of om het te laten uitbesteden. De percentages verschillen in alle regio’s in Nederland, dus het kan dat u een ander percentage heeft dan een veehouder uit een ander gedeelte van het land. De overheid wil met deze verplichting er voor zorgen dat er een betere balans komt tussen de mestproductie en de afzet ervan. Mocht u nou zelf geen eigen grond bezitten of in ieder geval niet genoeg grond bezitten, kunt u gebruik maken van VVO’s. Dit zijn Vervangende Verwerkings Overeenkomsten. Met behulp van deze regeling kunt u uw plicht om mest te laten verwerken overdragen aan iemand anders. Bij VVO Poule kunt u VVO’s kopen en verkopen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een VVO? Op onze website vindt u nog veel meer informatie hierover.

Handelsplaats voor VVO’s

Als u graag gebruik wilt maken van VVO’s, bent u bij VVO Poule aan het juiste adres. Bij ons kunt u VVO’s zowel kopen als verkopen. Mocht u geen land bezitten en dus uw mestverwerkingsplicht willen overdragen aan een andere veehouder kunt u een VVO kopen. Heeft u juist veel land en heeft u de mogelijkheid om meer mest te verwerken dan noodzakelijk is, kunt u een VVO verkopen. Bij VVO Poule kunt u terecht voor het verhandelen van VVO’s. Zo kunt u eenvoudig en snel online een VVO kopen en verkopen. Wilt u meer weten over de prijzen van VVO’s? Kijk dan op onze website naar alle overzichten van de prijzen. De prijzen zijn over het algemeen up to date, zodat u een realistisch beeld krijgt van de kosten. Heeft u toch nog vragen over de verschillende prijzen of over de handelsplaats, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord en vertellen u graag meer over VVO’s.

​Interesse in VVO’s kopen of verkopen via VVO Poule

Als u interesse heeft in een handelsplaats voor VVO’s, helpen we u graag verder bij VVO Poule. Wij zijn dé handelsplaats voor het kopen en verkopen van VVO’s. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.