VVO’s

VVO’s: hoe werkt dat?

vvo'sBent u op zoek naar een bedrijf waar u voordelig en gemakkelijk VVO’s kunt kopen? Dan bent u bij VVO Poule aan het juiste adres! Bij VVO Poule kunt een eenvoudig online uw VVO’s kopen.

VVO’s regelen bij VVO Poule

VVO Poule is een initiatief van Mestverwerking Fryslân. Mestverwerking Fryslân is een erkende mestverwerker en is gespecialiseerd in het verwerken van kippen-, varkens- en koeienmest tot een kwalitatief exportproduct. Mestverwerking Fryslân staat dan ook bekend om haar verschillende mestverwerkingsmogelijkheden. Wilt u uw mestverwerking regelen met de aankoop van VVO’s? Ook dan bent u bij Mestverwerking Fryslân aan het juiste adres. VVO Poule is een webomgeving waar u eenvoudig uw mestverwerkingsverplichting kunt regelen. Als u van tevoren berekent hoeveel kilo fosfaat u wilt kopen, kunt u op onze website eenvoudig de kosten berekenen. Op onze website vindt u altijd de actuele prijs voor fosfaat. De prijs van fosfaat kan erg fluctueren. Het is daarom belangrijk om de prijs in de gaten te houden.

Regel uw mestverwerkingsplicht bij VVO Poule

U kunt bij VVO Poule ervoor kiezen om mestverwerkingsplicht in een of twee keer te regelen. Wilt u het risico dat u de hoofdprijs betaald voor uw mestverwerkingsplicht beperken? Kies er dan voor om het in twee keer te regelen. U koopt gedurende het jaar op twee momenten VVO’s. Op het tweede moment voltooit u uw mestverwerkingsplicht, omdat dan de hoeveelheid VVO’s die u nodig heeft, bekend is.​​​​​​

VVO’s verkopen

Bij VVO Poule is het ook mogelijk om uw VVO’s te verkopen. Heeft u bijvoorbeeld meer VVO’s gekocht dan u voor uw verwerkingsplicht nodig heeft? Of heeft meer mest verwerkt dan volgens de mestverwerkingsplicht noodzakelijk is? Dan kunt u uw VVO’s verkopen. U kunt op onze website uw gegevens invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de overname van uw VVO’s.

Contact opnemen?

​​​​​​​Heeft u vragen over het kopen of verkopen van VVO’s? Of zijn er onduidelijkheden over de mestverwerkingsplicht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. U vult eenvoudig uw gegevens en uw vraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat u aandacht kan besteden aan leukere taken. Vergeet daarnaast niet om voor de actuele fosfaat prijs op onze website te kijken!